Σύντομη Ιστορία

Η εταιρεία Elysee ιδρύθηκε το 1969 με αντικείμενο την καλλιέργεια λουλουδιών. Μέσα από τη δραστηριότητα αυτή, οι ιδρυτές απέκτησαν εξαιρετική γνώση των αρδευτικών αναγκών και οδήγησαν την εταιρεία σε επέκταση. Μεγαλώνοντας σταθερά, η εταιρεία ανέπτυξε τις δραστηριότητες της και εξελίχθηκε σε μια πλήρους κλίμακας βιομηχανική μονάδα, με εργοστάσιο στη βιομηχανική περιοχή Εργατών, έξω από την Λευκωσία, στην Κύπρο.

Από το 1979 η εταιρεία δραστηριοποιείται με επιτυχία στον τομέα της κατασκευής πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων για άρδευση, ύδρευση, αποχέτευση και κατασκευές, έχοντας ηγετική θέση στην τοπική αγορά αλλά και δυναμική παρουσία στο εξωτερικό με εξαγωγές σε περισσότερες από 65 χώρες σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Νότιος Αφρική, Ιαπωνία και Νέα Ζηλανδία.

Η εμπειρία μας

Η ευέλικτη οργανωτική δομή της Elysée διασφαλίζει την άμεση ανταπόκριση σε αιτήματα των πελατών, παραγγελίες και ευκαιρίες για συνεργασία. Κάθε χρόνο αναπτύσσονται και προστίθενται νέα προϊόντα με σκοπό την αναβάθμιση των ήδη υπάρχοντων προϊόντων και το συνεχή εμπλουτισμό της γκάμας μας.

Η πολύχρονη εμπειρία της Elysée στο σχεδιασμό, στην κατασκευή και διανομή εξαρτημάτων αντανακλάται  στα νέα προϊόντα τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών, καθώς επίσης και στην ικανότητα μας να φέρνουμε εις πέρας και να παραδίνουμε κάθε παραγγελία στον προορισμό της στον καθορισμένο χρόνο παράδοσης.

Η ποιότητα αποτελούσε πάντοτε την κύρια αρχή για τις εργασίες της Elysée. Η συνέπεια του συστήματος διαχείρισης ποιότητας της Elysée έχει ως αποτέλεσμα την υψηλή απόδοση σε όλο το φάσμα της παραγωγής.

Η Elysée κατέχει την πιστοποίηση ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, EMAS μία απόδειξη της δέσμευσης μας για ποιότητα, προστασία του περιβάλλοντος και ασφάλεια των εργαζομένων μας. Επιπλέον, είναι μία από τις ελάχιστες εταιρίες που κατέχει διεθνούς κύρους πιστοποιήσεις όπως DVGW, KIWA, SII και OVGW, κάτι το οποίο βάζει την Elysee σε προνομιακή θέση στη διεθνή αγορά.

Εμείς στην Elysée συνειδητοποιήσαμε  οτι απο την οπτικη γωνια του πελατη, ο όρος «ποιότητα» περιλαμβάνει προϊόν και υπηρεσία. Η ολοένα αυξανόμενη λίστα πελατών μας αντανακλά την αποφασιστικότητα μας να μην συμβιβαστούμε με τίποτα λιγότερο.

Το 2016 η Elysée κέρδισε το «Ειδικό Βραβείο Εξαγωγών» ως αναγνώριση για την αξιόλογη συμβολή της στους τομείς των πωλήσεων και του marketing στο εξωτερικό. Αυτό το βραβείο είναι η επιβραβευση των προσπαθειών μας να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Δεχόμαστε αιτήματα & παραγγελίες μέσω του δικτύου καταστημάτων Elysee αλλα και των αντιπροσώπων μας σε όλο τον κόσμο.

Επικοινώνηστε μαζί μας