Ποιοι Είμαστε

Η Elysée κατασκευάζει και προμηθεύει συστήματα σωληνώσεων για ύδρευση, άρδευση, αποχέτευση και ενέργεια. Με έδρα την Κύπρο, βασική τοποθεσία στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων, η Elysée εξυπηρετεί περισσότερους από 65 προορισμούς στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Νότια Αφρική, την Ιαπωνία, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Είναι από τη φύση μας ως εταιρεία αλλά και ως άνθρωποι, να είμαστε φιλόδοξοι και να θέτουμε υψηλούς στόχους. Εμπνευζόμαστε από την 40χρονη ιστορία και την εμπειρία μας και ανυπομονούμε για την πέμπτη δεκαετία μας με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

Από τους εξειδικευμένους μηχανικούς μας έως το έμπειρο προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών, η ομαδική εργασία παίζει τεράστιο ρόλο στην επιτυχία του Elysee. Η συνεργασία σε όλα τα τμήματα, η προσοχή στη λεπτομέρεια και η πολύ σκληρή δουλειά έχουν ως αποτέλεσμα καταπληκτικά προϊόντα, για τη δημιουργία λύσεων που μπορούν να προσαρμοστούν τέλεια σε κάθε πελάτη.

Προσπαθούμε να καινοτομούμε και να βελτιωνόμαστε συνεχώς, και επειδή διαθέτουμε το δικό μας εσωτερικό τμήμα ‘Έρευνας & Ανάπτυξης μπορούμε να είμαστε μπροστά από τον ανταγωνισμό όσον αφορά την ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων και συναρπαστικών προϊόντων. Με κάθε νέο προϊόν επιδιώκουμε να μεγιστοποιούμε όχι μόνο την αποδοτικότητα του αλλά και την ανθεκτικότητα και την ευκολία στην χρήση του. Μας αρέσει επίσης να προσθέτουμε νέες δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη. Πάντα με σκοπό να ελαχιστοποιήσουμε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και να διατηρήσουμε τις τιμές ανταγωνιστικές για εσάς και την επιχείρησή σας. Θέλουμε να σας εξοικονομήσουμε χρόνο, χρήματα και να σώσουμε τον πλανήτη. Είμαστε υπερήφανοι που λέμε ότι καταφέρνουμε να επιτύχουμε αυτούς τους στόχους ξανά και ξανά, χάρη σε κάθε μέλος της ομάδας Elysee.

Η εμπειρία μας

Η ευέλικτη οργανωτική δομή της Elysée διασφαλίζει την άμεση ανταπόκριση σε αιτήματα των πελατών, παραγγελίες και ευκαιρίες για συνεργασία. Κάθε χρόνο αναπτύσσονται και προστίθενται νέα προϊόντα με σκοπό την αναβάθμιση των ήδη υπάρχοντών προϊόντων και το συνεχή εμπλουτισμό της γκάμας μας.

Η πολύχρονη εμπειρία της Elysée στο σχεδιασμό, στην παραγωγή και την διανομή εξαρτημάτων αντανακλάται στα νέα προϊόντα τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών, καθώς επίσης και στην ικανότητα μας να φέρνουμε εις πέρας και να παραδίνουμε κάθε παραγγελία στον προορισμό της στον καθορισμένο χρόνο παράδοσης.

 

Τι είναι αυτό που κάνει την Elysee να ξεχωρίζει στον σημερινό κόσμο των πολυμερών;

  • Πρώτον, τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα από τους πιο αξιόπιστους διεθνείς οργανισμούς τυποποίησης, όπως DVGW, WRAS και KIWA, αποδεικνύοντας τη σταθερή και συνεχή προσπάθεια της εταιρείας στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας.
  • Αυτή η γκάμα προϊόντων αποδεικνύει την ποιότητα της εδώ και σαράντα χρόνια.
  • Αυτά τα 40 χρόνια εμπειρίας έχουν ωριμάσει τις διαδικασίες και την τεχνολογία της Elysee και αποτελούνται σήμερα από τον πιο πρόσφατο εξοπλισμό παραγωγής και συναρμολόγησης.
  • Η δυνατότητα παραγωγής αναβαθμίζεται συνεχώς για να ικανοποιήσει τη ζήτηση τόσο σε ποσότητα όσο και σε τεχνολογία.
  • Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση και είμαστε υπερήφανοι για αυτό που κάνουμε. Η υπευθυνότητα, η ειλικρίνεια και η στενή συνεργασία υπάρχουν σε όλες τις πτυχές των διαδικασιών μας.

Συνοπτικά, η φιλοδοξία να αναπτυχθούμε, σε συνδυασμό με την ικανότητα κάλυψης των αναγκών της αγοράς είναι αυτό που κάνει την Elysee ιδανική επιλογή για τους συνεργάτες μας σε κάθε αγορά.

Η Κουλτούρα μας

Από την ίδρυσή μας, η ποιότητα αποτελεί βασική αρχή που καλύπτει τις δραστηριότητες μας Μετά την εισαγωγή συστήματος διαχείρισης ποιότητας, είμαστε σε θέση να παρακολουθούμε τις δραστηριότητες και την αποτελεσματικότητά τους, προκειμένου να αυξήσουμε τη συνολική μας απόδοση. Σήμερα η Elysée κατέχει με υπερηφάνεια διεθνώς αναγνωρισμένα πιστοποιητικά συστημάτων σωληνώσεων, ως απόδειξη αφοσίωσης στην ποιότητα.

Η ποιότητα ήταν ανέκαθεν μια από τις βασικές αρχές της λειτουργίας της Elysee. Αλλά κάθε αρχή είναι τόσο καλή όσο η εφαρμογή της. Το σύστημα διαχείρισης ποιότητας είναι σταθερά σε ισχύ και διασφαλίζει συνεπή απόδοση υψηλού επιπέδου σε ολόκληρο τον οργανισμό.

Η Elysée κέρδισε το πιστοποιητικό ISO 9001, απόδειξη των προσπαθειών και της δέσμευσής μας στην ποιότητα. Όντας ένας από τους λίγους κατασκευαστές που το πέτυχαν, η Elysée έχει κερδίσει αναγνωρισμένα διεθνή πιστοποιητικά προϊόντων όπως DVGW, KIWA, SII και OVGW. Αυτά τα ξεχωριστά ποιοτικά πιστοποιητικά θέτουν την Elysée σε προνομιακή θέση της διεθνούς αγοράς.

Εμείς στο Elysée συνειδητοποιούμε ότι από την άποψη του πελάτη, ο όρος «ποιότητα» καλύπτει τόσο το προϊόν όσο και την υπηρεσία. 

Είμαστε στην φύση μας ως εταιρεία αλλά και ως άτομα να είμαστε φιλόδοξοι και να θέτουμε υψηλούς στόχους. Εμπνεόμαστε από την 40χρονη ιστορία και την εμπειρία μας και βλέπουμε μπροστά την 5η δεκαετία μας με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

Streaming Water, Streaming Life!

Ως άνθρωποι, θέλουμε το ίδιο για τις ζωές μας. Φροντίζουμε να τις οδηγήσουμε σε έναν ασφαλή προορισμό.

Ως εταιρεία, παράγουμε αξιόπιστα συστήματα για τη μεταφορά νερού - και υγρών γενικά - με ασφάλεια στον προορισμό τους.

Εν κατακλείδι, στοχεύουμε να καθοδηγήσουμε τη ζωή σε ένα πράσινο μονοπάτι.