Μία Αποτελεσματική Ομάδα

Η ευέλικτη οργανωτική δομή της Elysée διασφαλίζει την άμεση ανταπόκριση σε αιτήματα των πελατών, παραγγελίες και ευκαιρίες για συνεργασία. Κάθε χρόνο αναπτύσσονται και προστίθενται νέα προϊόντα με σκοπό την αναβάθμιση των ήδη υπάρχοντών προϊόντων και το συνεχή εμπλουτισμό της γκάμας μας.

Η εταιρεία εργοδοτεί σήμερα μια πλήρη ομάδα επαγγελματιών που αποτελείται από περισσότερα των 190 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων μηχανολόγων, τεχνικών, εργατών, οδηγών, πωλητών και άλλων λειτουργών. Με ομαδική προσπάθεια, το προσωπικό της εταιρείας φέρνει επιτυχημένα εις πέρας τις κατασκευαστικές και διοικητικές εργασίες της εταιρείας και διαχειρίζεται το ευρύ δίκτυο πωλήσεων τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Εμείς στην Elysée συνειδητοποιήσαμε  ότι από την οπτική γωνία του πελάτη, ο όρος «ποιότητα» περιλαμβάνει προϊόν και υπηρεσία. Η ολοένα αυξανόμενη λίστα πελατών μας αντανακλά την αποφασιστικότητα μας να μην συμβιβαστούμε με τίποτα λιγότερο.

Ως επιχείρηση, τα «πράσινα διαπιστευτήριά μας» είναι πολύ σημαντικά για εμάς, και έτσι η επιθυμία μας για καινοτομία εκτείνεται από την ανάπτυξη των προϊόντων μας έως τις επιχειρηματικές μας διαδικασίες. Η εφαρμογή των τεχνικών Lean Kaizen επέφερε αύξηση της αποτελεσματικότητας και μείωση των αποβλήτων. Μειώσαμε τις περιβαλλοντικές μας επιπτώσεις μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας και περιορίζοντας στο ελάχιστο τα απόβλητα που στέλνουμε στον χώρο υγειονομικής ταφής. Αυξάνοντας την αποδοτικότητά μας, ενισχύουμε την παραγωγικότητά μας και προστατεύουμε τον πλανήτη.


Τμήμα Παραγωγής Εξαρτημάτων

Τμήμα Παραγωγής Εξαρτημάτων

Το τμήμα εστιάζεται στην παραγωγή εξαρτημάτων σωληνώσεων και ύδρευσης όπου κατασκευάζει πάνω από 1000 εξαρτήματα διαφορετικού μεγέθους κατάλληλα για διάφορες χρήσεις.

Τα εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα από τις πιο κατάλληλες πρώτες ύλες για κάθε περίπτωση, όπως πολυπροπυλήνη, πολυασετάλ και νάιλον.

Τμήμα Παραγωγής Σωλήνων

Το τμήμα παράγει σωλήνες PVC και PE διαμέτρου 5-315 mm, είναι κατάλληλες για ένα μεγάλο εύρος πρακτικών εφαρμογών.

Τμήμα Παραγωγής Σωλήνων
Τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας

Τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας

Το τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας είναι υπέυθυνο για την εφαρμογή, συντήρηση και βελτίωση της ποιότητας σε όλο το φάσμα της παραγωγής, από τις πρώτες ύλες μέχρι το τελικό προϊόν.

Με τη βοήθεια σύγχρονου εξοπλισμού και ειδικών συσκευών διασφαλίζεται ότι το τελικό προϊόν θα ανταποκρίνεται στις εθνικές και διεθνείς προδιαγραφές.