Τι Είναι οι Βάνες Μπίλιας (Ball Valves): Όλα Όσα Πρέπει να Γνωρίζεις

Πιστοί στην αποστολή μας να προσφέρουμε λύσεις με διεθνώς αναγνωρισμένα προϊόντα ύψιστης ποιότητας, σας παρουσιάζουμε τις βάνες μπίλιας (Ball Valves) PP και PVC . 

Διαχείριση Ομβρίων Υδάτων: 3 Λόγοι για να Επιλέξετε Σωλήνες Διπλού Δομημένου Τοιχώματος

Η Elysee σάς παρουσιάζει μια πολύ ασφαλέστερη και οικονομικότερη λύση για την απορροή ομβρίων υδάτων συγκριτικα με τους σωλήνες απο μπετον.

Υπόγειο Πότισμα Γρασιδιού: Όλα Όσα Πρέπει να Γνωρίζετε

Το αισθητικό αποτέλεσμα ενός καλοδιατηρημένου γρασιδιού είναι φανταστικό – αλλά εξαρτάται άμεσα από την ποιότητα και τη συχνότητα του ποτίσματός του. 

Μέγιστη Ασφάλεια & Υψηλότερη Στεγανότητα με Σωλήνες Διπλού Δομημένου Τοιχώματος GEODRAIN®

Οι νέοι σωλήνες διπλού δομημένου τοιχώματος GEODRAIN® αποτελούν άλλη μια δυναμική προσθήκη στη γκάμα των καινοτόμων προϊόντων της, εξασφαλίζοντας μοναδικά πλεονεκτήματα σε μεγάλη ποικιλία αποστραγγιστικών εφαρμογών.

Προκατασκευασμένα Φρεάτια Marley: Όλα Όσα Πρέπει να Γνωρίζετε

Η Elysee, πιστή στην αποστολή της να προσφέρει καινοτόμες λύσεις που συνδυάζουν πρακτικότητα, αντοχή και ευκολία στη χρήση, φέρνει πραγματική επανάσταση και στον τομέα των αποχετευτικών εγκαταστάσεων με τα προκατασκευασμένα φρεάτια Marley.

Αναβαθμίστε τον Χώρο σας με Άρτιο Φωτισμό Εξωτερικών Χώρων για Κήπους

Η Elysee, πρωτοπόρος στη παροχή έξυπνων, εύχρηστων και καινοτόμων λύσεων για το σπίτι, προσφέρει ολοκληρωμένες, σύγχρονες, και υψηλής αισθητικής λύσεις φωτισμού εξωτερικών χώρων με την υπογραφή της Kichler

Εξοικονομήστε έως 50% στον Λογαριασμό Νερού με Έξυπνα Συστήματα Ποτίσματος!

Ένα από τα μεγαλύτερά της επιτεύγματα, είναι τα ολοκληρωμένα έξυπνα συστήματα ποτίσματος HYDRAWISE σε διάφορα μοντέλα, ειδικά σχεδιασμένα για οικιακή χρήση και μεγαλύτερες εγκαταστάσεις άρδευσης πρασίνου και ικανά να μειώσουν το κόστος άρδευσης σε ποσοστό έως 50%! 

Επενδύουμε Σταθερά στους Ανθρώπους μας

Υιοθετώντας μια πρότυπη, αυθεντική ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, θέτει προτεραιότητά της τη φροντίδα του δυναμικού που απαρτίζει την εταιρεία, ενώ παράλληλα επενδύει σε νέα μοντέλα στρατηγικής επιμόρφωσης και αξιολόγησης του προσωπικού. 

Οικιακά Φίλτρα Πόσιμου Νερού: 3 Λόγοι που Αξίζουν την Προσοχή σας

Η Elysee πρωτοπορεί στα οικιακά φίλτρα πόσιμου νερού που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και εύκολα στη χρήση