Όροι Πώλησης

ΓΕΝΙΚΑ / ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Με τον όρο "ΠΡΟΙΟΝΤΑ" εννοείται η λίστα των προϊόντων που αναγράφεται στο τελικό τιμολόγιο. Τα προϊόντα υπόκεινται στους όρους που ακολουθούν και ο αγοραστής αναμένεται να γνωρίζει και να αποδέχεται τους όρους, εκτός και εφόσον υπάρχει γραπτή συμφωνία μεταξύ αγοραστή και πωλητή.

 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Για γρηγορότερη εξυπηρέτηση και αποφυγή λαθών είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούνται τα ονόματα και οι κωδικοί των προϊόντων όπως είναι στον κατάλογο καθώς και οι τιμές τους.

 

ΤΙΜΕΣ

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει τιμές χωρίς προειδοποίηση. Οι τιμές δεν περιέχουν Φ.Π.Α. Οι τιμές που θα χρησιμοποιούνται θα είναι οι τρέχουσες σύμφωνα με το χρόνο που έγινε η παραγγελία. Στις τιμές περιλαμβάνεται η ανάλογη συσκευασία. Ειδική συσκευασία θα χρεώνεται επιπλέον.

 

ΔΙΑΘΕΣΗΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Η εταιρεία δεν είναι υποχρεωμένη να διατηρεί σε απόθεμα όλους τους κωδικούς που περιέχονται στον κατάλογο σε όλα τα υποκαταστήματα της εταιρείας. Κάποια από τα είδη του καταλόγου δεν υπάρχουν σε απόθεμα και προμηθεύονται κατόπιν παραγγελίας.

 

ΜΕΤΑΦΟΡΑ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Παράδοση στο κατάστημα ή αποθήκη του αγοραστή. Για είδη που δεν υπάρχουν σε επαρκείς ποσότητες θα ενημερώνουμε τον αγοραστή για την ημερομηνία παράδοσης. Ο κίνδυνος μεταφοράς βαραίνει των πωλητή.

 

ΠΛΗΡΩΜΗ

Παρακαλούμε όπως για εξόφληση χρησιμοποιείται τους αντίστοιχους λογαριασμούς:

ELYSEE IRRIGATION LTD:

  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ: 0113 - 11 - 017804
  • EUROBANK:  008 - 300100010243

 

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Τα προϊόντα που προμηθεύει ο πωλητής παραμένουν υπό την ιδιοκτησία του μέχρι τελικής εξόφλησης.

 

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ο πωλητής εγγυάται την καλή ποιότητα των προϊόντων σε σχέση με το πιστοποιητικό ποιότητας μέσα στον κατάλογο. Η εγγύηση περιορίζεται στην αντικατάσταση των προϊόντων μόνο, μη περιλαμβανομένης οποιασδήποτε άλλης πιθανής ζημιάς του αγοραστή από χρήση των προϊόντων. Η εγγύηση ισχύει για ένα χρόνο από την ημερομηνία παράδοσης των προϊόντων.

 

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

Γραπτά παράπονα μόνο σε 30 μέρες από την ημερομηνία έκδοσης τιμολογίου θα γίνονται δεκτά.

 

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Τα τεχνικά και εμπορικά τμήματα της εταιρείας είναι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα μας.