Εκστρατεία «Λαχανόκηποι σε εκατό σχολεία της Κύπρου»

laxanokipos-2

18 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΟΣ

Αγαπητέ/ή……,

Θέμα: Εκστρατεία «Λαχανόκηποι σε εκατό σχολεία της Κύπρου»

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον που επιδείξατε να συμμετάσχετε στην εκστρατεία «Λαχανόκηποι σε εκατό σχολεία της Κύπρου», η οποία αποτελεί πρωτοβουλία των εταιρειών Premier Shukuroglou, Φυτώρια Σολωμού και Elysee Irrigation και διοργανώνεται με την στήριξη του  Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και της Επιτρόπου Περιβάλλοντος.

Η ανταπόκριση των σχολείων υπήρξε ενθουσιώδης και ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Από της πρώτες κιόλας μέρες της νέας σχολικής χρονιάς, οπότε επανάρχισε η εκστρατεία, μεγάλος αριθμός σχολείων δήλωσε συμμετοχή, ξεπερνώντας κατά πολύ τον αρχικό στόχο. Η δωρεάν προσφορά όλων των απαραίτητων υλικών για τη δημιουργία λαχανόκηπων γίνεται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας και δυστυχώς το σχολείο σας δεν περιλαμβάνεται στον κατάλογο των εκατό σχολείων που εγκρίθηκαν, αφού προηγήθηκαν αιτήσεις άλλων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Μπορείτε εξάλλου να παρακολουθήσετε – με πλήρη διαφάνεια – στην ιστοσελίδα www.lawnandgarden.com.cy την εξέλιξη της εκστρατείας και να δείτε τον επικαιροποιημένο κατάλογο των σχολείων που έχουν εγκριθεί και λάβει τα υλικά δωρεάν.

Όμως, σε περίπτωση που εξακολουθείτε να επιθυμείτε να φτιάξετε τον κήπο σας, σας παρέχουμε την ευκαιρία να αποκτήσετε το πακέτο κόμποστ-σπορόφυτα-σύστημα άρδευσης για λαχανόκηπο 50τμ σε τιμή ειδικής προσφοράς, ως ακολούθως:

  • Πακέτο με:
    • 2x50L Compost + 6x50L Φυτόχωμα VEGI
    • Σπορόφυτα (κουνουπίδι, κραμπί, μπρόκολο, μαρούλι, κουλούμπρα, κρεμμυδάκι, μαϊντανός, σπανάκι) – σύνολο 288 τεμάχια
    • Πλήρες σύστημα άρδευσης.

Κανονική τιμή συνόλου €132.00.

Ειδική προσφορά πακέτου για σχολεία: €100.00.

Η ειδική προσφορά ισχύει για παραλαβή μόνο από τα Φυτώρια Σολωμού στη Νήσου. Παρακαλώ τηλεφωνήστε στο 22521228 για ετοιμασία της παραγγελίας σας και προσκομίστε την επιστολή αυτή κατά την παραλαβή.

Νοείται ότι σε κάθε περίπτωση έχετε δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό για την ανάδειξη του καλύτερου λαχανόκηπου που προκηρύξαμε (βλ. συνημμένη επιστολή). 

Δεσμευόμαστε ότι θα σας τηρούμε ενήμερους για οποιαδήποτε μελλοντικά προγράμματα υλοποιήσουν οι εταιρείες Premier Shukuroglou, Φυτώρια Σολωμού και Elysee Irrigation, στο πλαίσιο της φιλοπεριβαλλοντικής τους δράσης και της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης.

Και πάλι σας ευχαριστούμε για την ανταπόκριση και λυπούμαστε που δεν μπορούμε, στο παρόν στάδιο, να σας εξυπηρετήσουμε. Χρήσιμες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε λαχανόκηπο στο σχολείο σας μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.lawnandgarden.com.cy.

Με εκτίμηση,